Kerstboom huren

Huur een complete kerstboom | Kerstbomen Hoofddorp

Huur een kerstboom en laat u volledig ontzorgen

Wilt u graag een echte kerstboom op kantoor? Organiseert u binnenkort een feestelijk evenement en bent u op zoek naar een gezellige aankleding in de vorm van kerstbomen? Of juist de borrel aankleden met een kerstboom? Dat kan bij Kerstbomen Hoofddorp! Huur via ons offerteformulier eenvoudig een kerstboom voor een bepaalde periode. Wij zorgen dat de kerstboom op de juiste datum en locatie wordt bezorgd en komen de kerstboom daarna uiteraard weer ophalen. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken.  

Complete kerstboom huren

Voor het huren van een kerstboom zijn er verschillende opties. U kunt een kerstboom huren, kiezen voor een kerstboom met lichtjes of ons de hele kerstboom laten optuigen. Dit kan met de versiering die u al in huis heeft, zodat dit past bij de huisstijlkleuren van het bedrijf of het evenement. Daarnaast is het mogelijk de versiering door ons te laten regelen. Heerlijk toch? Zo hoeft u ons alleen maar te laten weten voor wanneer u de kerstboom nodig heeft en regelen wij de rest. 

 


Vraag een vrijblijvende offerte voor het huren van een kerstboom aan

Met onze kerstboomverhuurservice haalt u moeiteloos de warme en feestelijke sfeer van de kerst naar het kantoor of een evenement. Interesse in het huren van een kerstboom en benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan, dan nemen wij contact met u op.