Kerstboom bestellen

Kerstboom van topkwaliteit bestellen in Hoofddorp | Kerstbomen Hoofddorp

Snel en makkelijk online een kerstboom bestellen

Maak u klaar voor het magische kerstseizoen en creëer een gezellige sfeer in huis met onze prachtige kerstbomen! Bij ons bestelt u Nordmann Excellent kerstbomen die wij aanbieden in hoogtes van 1,25 tot 4 meter. Deze kerstbomen zijn zorgvuldig gekweekt en met liefde verzorgd en geselecteerd. Een kerstboom bestelt u snel en makkelijk online. U bepaalt zelf of u hem thuis laat bezorgen of zelf uitzoekt op onze sfeervolle kerstbomenboerderij. Zo weet u zeker dat u kerst viert met een kerstboom van de hoogste kwaliteit.

Een geschikte kerstboom voor iedereen

Met alle druktes rondom de feestdagen wilt u zich niet druk maken over het last-minute halen van een kerstboom. Daarom geven wij u de mogelijkheid om al van tevoren een kerstboom te bestellen. Op onze kerstbomenboerderij hebben wij gezaagde kerstbomen en kerstbomen op pot. De gezaagde kerstbomen zijn voorbereid voor een EasyFix standaard. Hierdoor staat uw kerstboom gegarandeerd recht en hoeft u hem thuis alleen nog in het standaard te zetten. Op deze manier begint u al snel met het versieren van de kerstboom.

 


Bestel een kerstboom vooraf

Klaar om een kerstboom te bestellen? Dat kan via het onderstaande bestelformulier. Vul uw gegevens in, dan nemen wij contact met u op. Bezorgen is mogelijk vanaf een bestelbedrag van € 30,00. Goed om te weten: bij aankoop van een kerstboom met EasyFix standaard en het laten bezorgen van de kerstboom, zetten wij de kerstboom bij u thuis gratis op de EasyFix standaard.