Kerstboom thuisbezorgd

Laat uw kerstboom thuis bezorgen | Kerstbomen Hoofddorp

Laat uw kerstboom thuisbezorgen

Wist u dat wij onze kerstbomen ook bij u thuisbezorgen? Zo hoeft u de kerstboom niet in uw auto te vervoeren en wordt de kerstboom gewoon bij u aan de voordeur afgeleverd. Makkelijker kan niet! Kom tijdens onze openingsdagen langs op onze kerstbomenboerderij of bestel uw kerstboom eenvoudig online en kies in het bestelformulier voor de optie ‘bezorgen’.

Kerstbomen van hoge kwaliteit

Onze Nordmann Excellent kerstbomen zijn van de beste kwaliteit en geven iedere ruimte in huis extra sfeer. De kerstbomen geven een heerlijke dennengeur af en vallen nauwelijks uit. Ons aanbod varieert in hoogtes van 1,25 tot 4 meter. Op deze manier kiest u zelf welk formaat het beste in de ruimte past. Ons liever de lichtjes er alvast in laten doen? Of gelijk een EasyFix standaard bestellen? Het kan allemaal! Laat het ons via het bestelformulier weten.

 


Reserveer een kerstboom en laat hem thuiszorgen

Enthousiast geworden om vooraf alvast een kerstboom te reserveren? Dat kan via het onderstaande bestelformulier. Vul uw gegevens in, dan nemen wij contact met u op. Bezorgen is mogelijk vanaf een bestelbedrag van € 30,00. Goed om te weten: bij aankoop van een kerstboom met EasyFix standaard en het laten bezorgen van de kerstboom, zetten wij de kerstboom bij u thuis gratis op de EasyFix standaard.