Kerstboom bezorgen Kaag

Kerstboombezorgen in Kaag - Nordmann Excellent kerstboom

Kerstboom bezorgen in Kaag - Bezorging thuis van Nordmann Excellent kerstbomen

Wij bezorgen de mooie kerstboom, zonder gedoe met ophalen en een huis vol met naalden die van de kerstboom zijn gevallen. Bestel een Nordmann Premium Excellent kerstboom op kerstbomenhoofddorp.nl, deze bezorgen we bij u thuis in de omgeving van Kaag!

 

Kerstboom laten bezorgen in Kaag

 

Van een Nordmann kerstbomen de naalden nauwelijks uit en ze geven een heerlijke dennengeur af in uw huis. Na 10 jaar intensieve verzorging en bijsnoeien van onze kerstbomen ontstaat de perfecte vorm. Deze kerstbomen selecteren we met de hand in Denemarken. Alleen deze bomen mogen Premium Excellent worden genoemd.

 

Laat een kerstboom bezorgen in Kaag van 1 tot wel 4 meter. U bent natuurlijk ook welkom om bij ons langs te komen om zelf uw kestboom uit te kiezen ons gezellig boerenerf in Hoofddorp, waar de kippen en schapen vrij rond lopen en er een grote trampoline is voor kinderen om te spelen. Onder het genot van een kop warme chocomelk heeft u alle tijd om uw kerstboom uit te zoeken. Reserveer wel op tijd, want onze kerstbomen zijn binnen mum van tijd uitverkocht!

 

Kerstbomen Hoofddorp is hét adres voor het bezorging van kerstbomen in de omgeving van Kaag.

 

Selectie en productie van onze Nordmann Excellent kerstbomen

 

 

Telegraaf TV kwam op bezoek bij Kerstbomen Hoofddorp

 

 

Kerstboom bezorging in Kaag

Vul uw gegevens hieronder in, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Bezorging is mogelijk vanaf een bestelbedrag van € 30,00.
Bij aankoop van een kerstboom + EasyFix standaard + bezorgen wordt uw kerstboom gratis bij u thuis op de EasyFix standaard gezet!