Echte kerstboom kopen

Een echte kerstboom kopen? | Kerstbomen Hoofddorp

Koop een echte kerstboom met heerlijke dennengeur

Stap de betoverende wereld van Kerstbomen Hoofddorp binnen. Een wereld waar échte kerstbomen met een heerlijke dennengeur wachten om uw kerstseizoen perfect te maken. Kies uit een prachtige selectie van hoogwaardige echte Nordmann Excellent kerstbomen en geniet van de authentieke kerstsfeer die alleen echte kerstbomen kunnen bieden. 

Gegarandeerd de mooiste échte kerstbomen

De Nordmann Excellent kerstboom is afkomstig uit Scandinavië, waar deze meer dan 10 jaar wordt gekweekt en regelmatig wordt gesnoeid om zo de perfecte vorm te bereiken. Alleen handgeselecteerde Nordmann kerstbomen mogen Excellent genoemd worden. Bij Kerstbomen Hoofddorp hechten we veel waarde aan duurzaamheid, daarom planten we voor elke gekapte boom twee nieuwe bomen terug. Zo dragen we bij aan het milieu en het verminderen van CO2-uitstoot, terwijl u geniet van de heerlijke dennengeur van onze echte kerstbomen. Bent u van plan een echte kerstboom te kopen? 

 


Echte kerstboom kopen en online bestellen

Onze Nordmann Excellent kerstbomen zijn er in verschillende soorten en maten. Goed om te weten: onze kerstbomen bestelt u vooraf snel en makkelijk online via ons bestelformulier. U kiest zelf of u de kerstboom bij ons ophaalt of dat wij hem bij u bezorgen. Het is net wat u prettiger vindt. Wanneer u een kerstboom bestelt met EasyFix standaard, bent u er 100% van gegarandeerd dat uw kerstboom kaarsrecht blijft staan.